Bodø/Glimt mot til

9 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Mange av dem med helt.


Heroiske Bodo Glimt Slo Roma Igjen Abc Nyheter

Glimt reddet poeng mot Tromsø på overtid.

. Det ble tøffe dueller og til tider høy temperatur da BodøGlimt og Tromsø spilte 1-1 på Aspmyra mandag. Bodø Glimt form og statistikk. Nå får de hardt medfart for satsingen av stortingsrepresentant.

Det endte med 51 til hjemmelaget. Billetter Rana - Glimt. Mai-festen mot Tromsø nå.

Grei fangst men med rom for forbedring. Aleris investerer store summer i topp moderne fasiliteter når de flytter inn Jakhelln brygge. Blant annet hadde de to avslutninger i tverrliggeren.

BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. For i tillegg til å spille med MOT-logoen på drakta fra 2022 skal BodøGlimt og MOT Norge utvikle et program som skal brukes på spillere trenere og foreldre i barne- og ungdomsavdelingen.

Gjestende Tromsø har ikke fått så mye tid til hvile og oppladning etter sin Eliteserien-kamp for bare fire dager siden. Bodø Energi bidrar til bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn. Bodø Glimt mot Tromsø.

Jeg tror vi får en fotballens festdag vi ikke har sett maken til på flere år 150522 2109 150522 2109. BodøGlimt vil styrke klassemiljøene. Billetter til Haugesund BodøGlimt.

I 2020 ble klubben det første nordnorske lag som vant eliteserien i fotball for mennDette ble gjentatt i 2021 og klubben ble sjette lag til å vinne øverste divisjon to år på rad. Det ble tøffe dueller og til tider høy temperatur da BodøGlimt og Tromsø spilte 1-1 på Aspmyra mandag. Også i Norge har vi velkjente rivaloppgjør.

1 day agoGlimt-spillerne har lagt bak seg en meget krevende arbeidsuke. Mai-festen mot Tromsø nå. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier.

BodøGlimt på TV og Live Stream. Vi gir BodøGlimt kamp til døra her sier TIL-kaptein Ruben Yttergård Jensen til Avisa Nordland. Glimt-spillerne har lagt bak seg en.

Takk for din påmelding. Mai-oppgjøret foran nærmere 8000 tilskuere vil nok huskes aller best for de to målene som ble annullert feilaktig for offside men det så lenge ut til at danske Niklas Vesterlund skulle bli matchvinner for gjestene. Mandag kveld spilte BodøGlimt mot Vålerenga.

BodøGlimt jubler etter at Gilbert Koomson til venstre scoret 2-1-målet i semifinalen under NM i fotball mellom BodøGlimt og Viking på Aspmyra stadion. Niklas Aune Johnsen. Gultrøyene har ett tap og tre uavgjort på de første seks kampene.

Mats Torbergsen NTB. Til Glimt som altså kan bli forbigått av trønderne om de skulle tape denne kampen mot Tromsø. U T T V V.

7 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. 17 hours agoTIL tok en viktig seier mot Vålerenga torsdag og retter nå blikket mot sesongens høydepunkt bortekamp mot erkerival BodøGlimt på Aspmyra på. Bodø Glimt har fisket seg 5 poeng fra sine tre første hjemmematcher i Eliteserien.

Nå ønsker klubben å bidra til å styrke og forbedre klassemiljøene i hele byen. Mai 2022 2001 Oppdatert 16. Sikre deg plass på 16.

Mats Torbergsen NTB. 9 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. BodøGlimt reddet 1-1 mot Tromsø med sen utlikning.

Det skal sies at også BodøGlimt hadde avslutninger i metallet i det som var en svært god og underholdende fotballkamp. Krevende uke for Glimt. 1 day agoBarcelona mot Real Madrid og Manchester United mot Liverpool er blant de mest kjente.

Et RBK 2 som var ute etter revansje fra 07-tapet mot Junkeren mandag. 9 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. 1 day agoRBK 2 uten andre A-lagsspillere enn Håkon Røsten herjet med et BodøGlimt som også stilte uten støtte fra etablerte A-lagsspillere.

Gratis inngang for alle barn under 16 år. 0008 Det føles som et tap. September 1916 som Glimt er en norsk fotballklubb fra BodøKlubben spiller sine hjemmekamper på Aspmyra stadion og er regjerende seriemester.

De kom seg helt til sluttspillet i Conference League 202122. Bodøglimt roma tv2 bodøglimt i kveld. Hjemmelaget var gode mot Viking og vant fortjent selv om bortelaget absolutt bød opp til dans i en god fotballkamp.

For når Glimt kommer ut på matta torsdag kveld vil de møtes av 1700 tilreisende supportere fra Bodø. Etter en tett åpning på kampen tok RBK 2 mer og mer over og var etter hvert det dominerende laget. Vil bare tjene penger.

Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. Dette må ha vært en kjekk kamp å se på. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018.

Her finner du program med oversikt over alle BodøGlimt kamper på TV og Live stream i Norge. Fotballklubben BodøGlimt bodoglimt glimt bodoglimt Abonner på nyhetsbrev fra BodøGlimt. 22 hours agoKraftig ut mot gigantsatsing i Bodø ble tema på Stortinget.

75 54 55 00. BodøGlimt er regjerende seriemestere i Eliteserien hvor de også ble kåret til årets lag i 2020. Mats Torbergsen NTB Foto.

Åpne deleknapper for artikkelen. Gilbert Koomson ble matchvinner for BodøGlimt da Viking ble slått 2-1 i NM-semifinalen og dermed møter de Molde til finalekamp på Ullevaal søndag 1. Det er ingenting som er verre i fotballsammenheng enn å tape mot fienden.

Rosenborg mot Molde Lillestrøm mot Vålerenga Brann mot Viking - og ikke minst TIL mot BodøGlimt. Nå er de klar for fotballfest på Aspmyra. Forferdelig dårlig dømming BodøGlimt Tromsø 11 Innbytterne Victor Boniface 21 og Joel Mugisha Mvuka 19 ordnet utligningen tre minutter på overtid da BodøGlimt reddet ett poeng mot Tromsø.

På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et. 9 hours agoBodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7. Fotballklubben BodøGlimt stiftet 16.

Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa. Online TV Tromsø Vs Bodø-glimt. 8 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og.

Sikre deg plass på 16. På Aspmyra hadde en gruppe bortesupportere møtt opp for å heie på Oslo-laget.


Metodikk Og Sportsplan Bodo Glimt


Bodo Glimt Store Norske Leksikon


File Ole Amund Sveen Kvit Skjorte I Kamp Mot Bodo Glimt Jpg Wikimedia Commons


Bodo Glimt Moter Az Alkmaar I Conference League Attedelsfinalen


Jens Petter Hauge Fk Bodo Glimt 2019 20 Youtube


Moter Az Alkmaar Bodo Glimt


Cupdrommen Brast Mot Bodo Glimt Tungt


Bodo Glimt Stayed Away Ready For Their Sixth Cup Final Vg


Bodo Glimt Til Cupfinalen Etter 2 1 Seier Mot Viking Abc Nyheter


Bodo Glimt Sjokkerte Pa Ny Mourinhos Roma Reddet 2 2 Pa Hjemmebane


Folkefest Og Seriestart Mot Rosenborg Bodo Glimt


Bodo Glimt A Video Proves Roma Goalkeeping Trainer Attacked Our Coach Football Italia


File Skagerak Arena Bodo Glimt Friendly Jpg Wikimedia Commons


Bodo Glimt Mestered Eliteserien Clinching Title With Five Games Left The Norwegian American


Na Starter Veien Mot Mesterligaen Bodo Glimt


Glimt Til Den Evige Stad Bodo Glimt


Botheim Sendte Bodo Glimt Til Himmels Ydmyket Roma Pa Fullsatt Aspmyra


Bodo Glimt Lader Opp Til Conference League I Spania Eurosport


Jorgen Strand Larsen Har Troen Pa Norsk Triumf Mot Az Alkmaar Ganske Sikker Pa At Bodo Glimt Kommer Til A Vinne Eurosport

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel